Vindem, livram si montam parbrize la domiciliul clientului, in Bucuresti si zona limitrofa!

Pret parbriz

Pentru oferta parbriz suna acum la : 0770.931.736

Vreau parbriz pentru !

Parbriz Alfa Romeo
Parbriz Audi
Parbriz Bmw
Parbriz Chevrolet
Parbriz Chrysler
Parbriz Citroen
Parbriz Dacia
Parbriz Daewoo
Parbriz Fiat
Parbriz Ford
Parbriz Honda
Parbriz Hyundai
Parbriz Jeep
Parbriz Kia
Parbriz Lada
Parbriz Lancia
Parbriz Land Rover
Parbriz Mazda
Parbriz Mercedes
Parbriz Mitsubishi
Parbriz Nissan
Parbriz Opel
Parbriz Peugeot
Parbriz Porsche
Parbriz Renault
Parbriz Rover
Parbriz Saab
Parbriz Seat
Parbriz Skoda
Parbriz Smart
Parbriz SsangYong
Parbriz Subaru
Parbriz Suzuki
Parbriz Toyota
Parbriz Volkswagen
Parbriz Volvo

Iti dai seama de importanta parbrizului unei masini atunci cand se sparge sau atunci cand se murdareste atat de tare incat nu mai ai suficienta vizibilitate. Parbrizul este una dintre componentele esentiale ale oricarei masini si pe langa faptul ca ofera confort in habitaclu, protejeaza impotriva prafului, vantului si ganganiilor si asigura vizibilitate.

Acesta poate sa inglobeze o serie de tehnologii moderne, cum ar fi senzorii de ploaie, senzorii de lumina sau chiar camerele video.

Parbrizul a aparut ceva mai tarziu decat ideea de autovehicul, insa odata cu aparitia sa in 1904, a evoluat continuu.

La inceput, parbrizele erau realizate dintr-o simpla foaie din geam, ca mai apoi sa inceapa sa fie realizate din sticla securizata si sa beneficieze de tot felul de tehnologii moderne gandite pentru siguranta pasagerilor si pentru eficienta in trafic.

Oricat de multe tehnologii moderne ar ingloba insa, parbrizele nu sunt indestructibile. Din pacate, acestea pot fi sparte de o simpla piatra sarita de pe drum sau pot fi victima ploilor cu grindina sau a vijeliilor care rup copaci.

Atunci cand descoperi ca parbrizul are o zgarietura, este crapat sau spart, cea mai buna solutie este sa il inlocuiesti. Inlocuirea nu este atat de scumpa pe cat ai crede si poate sa aiba un impact major asupra sigurantei pe care o ai la volan.

Te ajutam cu inlocuirea parbrizului, oriunde in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe

Tot ceea ce ai de facut pentru a inlocui un parbriz zgariat sau spart este sa ne suni si sa ne spui modelul masinii pe care o conduci. De tot procesul ulterior ne ocupam noi:

Apeland la noi te poti bucura atat de costuri mici, cat si de economie de timp si de stresul prin care ar trebui sa treci daca ti-ai duce masina la un service.

Ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja parbrizul?

Cel mai adesea, parbrizele se sparg din cauza unor factori asupra carora nu ai control. Totusi, exista si riscul ca acestea sa se sparga din cauza neglijentei. Incearca sa conduci cat mai atent atunci cand drumul este pietruit, sa iti tii masina cat mai protejata ( nu o tine sub copaci si pe strazi foarte circulate), sa folosesti stergatoare de buna calitate care nu sunt tocite si sa o cureti frecvent de praf. De asemenea, evita sa trantesti usile!

Vindem parbrize originale si aftermarket pentru orice tip de autoturism. Oferim parbrize marca Fuyao, Saint-Gobain, Benson, Pilkington, etc...

La cerere, echipa noastra de profesionisti vi-l monteaza la domiciliul dvs intr-un timp foarte scurt, respectand toate normele de siguranta.

Cine este Saint-Gobain?
Saint-Gobain S.A. este o corporație multinațională franceză, înființată în 1665 la Paris, cu sediul la periferia Parisului, la La Défense și la Courbevoie. Inițial un producător de oglinzi, acum produce și o varietate de materiale de construcție și de înaltă performanță. Compania este o componentă a indicelui bursier Euro Stoxx 50.Sursa Wikipedia