Vindem, livram si montam lunete Porsche , la domiciliul clientului, in Bucuresti si zona limitrofa!

Pret luneta Porsche

Pentru oferta luneta Porsche suna acum la : 0770.931.736

Despre lunete auto.

Vreau luneta pentru :Porsche

Parbriz Porsche


Atata vreme cat isi face treaba, luneta auto poate sa treaca neobservata. Aceasta este, insa, o componenta fara de care automobilul tau nu ar putea functiona corect si nu ti-ar putea oferi confortul de care ai nevoie.

Luneta contribuie in mod decisiv la confortul termic din interiorul habitaclului, la confortul acustic si la confortul atmosferic. Pe langa asta, lunetele moderne sunt echipate cu senzori de ploaie si de lumina pentru a putea porni stergatoarele sau farurile atunci cand este cazul, sunt incalzite, pentru a elimina rapid aburul sau zapada si ofera protectie impotriva radelor UV. De asemenea, lunetele pot ingloba camere video sau antene radio.

Cu toate aceste tehnologii, atunci cand descoperi ca luneta masinii tale a fost crapata sau sparta, te gandesti ca va trebui sa scoti din buzunar extrem de multi bani pentru a o inlocui. Din fericire, realitatea este cu totul si cu totul alta.

Comercializam lunete ieftine, atat originale cat si de la branduri aftermarket de renume

Productia de geamuri auto este una extrem de concurentiala, dat fiind faptul ca sunt miliarde de masini care circula pe strazile din intreaga lume. Chiar daca o luneta include numeroase tehnologii, aceasta nu are un pret mare si daca stii cum sa o alegi, poate avea o calitate foarte buna. Daca ti s-a spart luneta, tot ceea ce ai de facut este sa ne suni. Avem o gama foarte variata de produse de la branduri in care poti avea deplina incredere ( Fuyao, Pilkington, Benson, etc) si iti garantam cele mai mici preturi de pe piata.

Dupa ce ne suni si ne spui modelul masinii pentru care vrei luneta, ne ocupam de tot procesul de inlocuire, de la transportul lunetei pana la tine acasa, pana la montaj. Am dezvoltat un serviciu complet si complex, prin care te scutim de drumurile pana in service, de pierderea de timp si de cheltuieli foarte mari.

De ce sa apelezi la noi?

Desi este greu sa prevezi spargerea unei lunete sau a unui geam, este bine sa le ingrijesti foarte bine: sa le cureti frecvent, sa nu trantesti usile si sa iti parchezi masina in locuri care nu prezinta pericol.

Firma noastra va ofera lunete originale si aftermarket pentru orice tip de autoturism. Puteti alege una din marcile comercializate ( Fuyao, Benson, Saint-Gobain, Pilkington, etc...).

De asemenea la cererea dumneavoastra, echipa noastra de profesionisti vi-l monteaza intr-un timp foarte scurt respectand toate normele de siguranta.

Cine este Fuyao?
Fuyao Glass Industry Group Co Ltd este o societate mixtă în Republica Populară Chineză, angajată în producția de sticlă flotată, sticlă auto și sticlă de construcții. Este unul dintre cei mai mari producători de sticlă auto din lume, cu clienți, printre care și mari producători internaționali de automobile, cum ar fi Ford, General Motors și Volkswagen Group. A fost înființată în 1987 și are sediul în Fuqing, Fujian. A fost listată la Bursa din Shanghai în 1993 și la Bursa din Hong Kong în 2015.Sursa Wikipedia